luni, 16 noiembrie 2009

România lui Remus Cernea

Astăzi am intrat pe opţiunea de pe blog care îmi permite să vă de unde sunt vizitat. Această opţiune furnizează şi o imagine sub forma hărţilor din google maps în care prin steaguri sunt marcate localităţile de unde intră persoanele pe site.

Ceea ce am văzut mi-a dat ideea acestei postări şi cred eu că repezintă imaginea candidaturii lui Remus la aceste alegeri.

Aşadar, România lui Remus Cernea prin intermediul econotricks.blogspot.com:



Marea majoritate a steagurilor marchează localităţile de unde s-au accesat postările dedicate campaniei lui Remus. Pe lângă accesările din România am avut şi din afara ţării destul de multe, ceea ce demonstrează faptul că cei care au ales să îşi continue viaţa în altă ţară decât cea natală, din diverse motive, au auzit de Remus şi mai mult decât atât sunt interesaţi de "mişcările" lui în viaţa politică din România. Atât timp cât îi interesează de politică înseamnă că nu au plecat de prea mult bine peste hotare.

Pentru cei care sunteţi plecaţi, m-ar interesa motivele pentru care aţi plecat, asta dacă vă face plăcere să vă aduceţi aminte. Iar pentru cei care fac parte din România lui Cernea, care sunt motivele pentru care aţi pleca?

Nu ezitaţi să comentaţi şi poate putem transforma o astfel de discuţie într-un subiect de presă care să îl ajute pe Remus în această ultimă săptămână de campanie.

Băieţii ăştia cu cravată şi costum care se perindă pe la televizor ne amanetează viitorul pentru binele lor imediat, rămânând ca noi şi urmaşii noştri să îl răscumpărăm.

Media de vârstă a celora care sunt consideraţi "favoriţi" la prezidenţialele de anul ăsta este de este de 53 de ani. Din care 33 petrecuţi în comunism. Acest regim i-a învăţat cum "să se descurce în viaţă" pentru a supravieţui şi au adus această mentalitate până în ziua de azi. Această mentalitate se traduce prin nepotism, protejarea privilegiilor, egoism, "ascultare pasivă" şi transmiterea mai departe a mesajului, cenzură, tupeu extrem. Oamenii ăştia sunt o cauză pierdută care ne este băgată pe gât prin intermediul presei. Pentru presă nu există egalitate între candidaţi. Unii, care "au cu ce" sunt mai egali şi mai favoriţi la preşedinţie decât ceilalţi. Şi ca să dau exemplu citiţi: http://www.gandul.info/news/remus-cernea-candidatul-mic-si-verde-nu-m-au-mai-primit-inauntru-au-inchis-usa-cu-cheia-5107384

Numai bine şi ca întodeauna:

Spor la analizat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu