joi, 29 octombrie 2009

Munca în viitor

Am primit azi dimineata aceasta prezentare, pe care vreau să o împărtăşesc şi vouă.

Cam aşa va arăta munca în viitorul apropiat.

Spor la analizat!

2 comentarii:

  1. Interesant.
    Dar ce ne facem daca o sa lucram numai de acasa, din fata calculatorului? O sa ajungem sa traim doar virtual:(, sa ne intalnim cu prietenii pe net, sa avem o viata doar on-line?
    Dar oare vom mai fi noi, cei adevarati? Sau vom fi doar o oglindire a ceea ce vrem sa transmitem celorlalti.
    Eu sper ca nu, si ca si nepotii nostri vor iesi la bere cu prietenii, vor merge la munte in vacante, vor juca mim, se vor plimba prin parc ...vor trai cu adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai avem un prieten comun care a trecut prin aceasta experienta si nu a pierdut nici unul dintre apropiati. Depinde pana la urma si cat de "lone ranger" esti pentru a ajunge ca in urma unui astfel de job sa te instrainezi de cei din jur.

    Oricum copii nostri vor avea o cu totul alta conceptie in legatura cu job-ul si cu localizarea. In ceea ce priveste timpul liber, aici cred ca tehnologia va trebui sa mai astepte pana sa inlocuiasca intru totul aerul curat de la munte sau plimbarea pe malul marii. Nu de alta...dar e mai greu sa simti ozonul din fata tastaturii. Apropo de chestia asta...am vazut acum doua zile un film intresant, Surogate. Un SF despre societatea umana actuala, chiar daca este prezentata o societate umana dintr-un viitor indepartat. Vi-l recomand.

    RăspundețiȘtergere