marți, 13 octombrie 2009

Când don' deputat ridică mâna, Isărescu transpiră

Ştiţi bancul cu Isărescu la frizerie? Pentru cei care nu îl ştiu am să îl redau aici. Ceilalţi să îmi scuze glumele astea răsuflate.

Aşadar:

Într-o zi merge Isărescu la frizerie să se tundă şi el ca omu. Intră în frizerie, se aşează pe scaun şi spune cum vrea să fie tuns. Frizerul începe treaba şi în timp ce tunde intră în vorbă cu el şi îl întreabă: Cum mai merge economia? Ce mai face leul? Politicos, Isărescu îi răspunde că economia merge bine şi leul este tare pe poziţie. După vre-o două minute, frizerul iar îl întreabă acelaşi lucru, Isărescu răspunzând la fel de politicos ca prima dată. La un moment dat, după ce faza cu întrebarea se repetă de încă trei ori, Isărescu iritat întreabă: Da de ce mă tot întrebi cum merge economia? Nu insişti cam mult?

La care frizerul nostru îi zice: Sincer, chestia asta cu economia nu mă prea interesează, dar de fiecare dată când vă întreb, vi se ridică părul de pe cap şi pot să vă tund mai bine.

Nu ştiu zilele astea cum îi va rezista coafura domnului Isărescu, dar cu siguranţă astăzi i-au apărut câteva broboade de transpiraţie pe frunte, după ce Boc a făcut Poc.

Din păcate pentru noi muritorii de rând, plătitori de rate, cred că leul o va lua uşor la vale, cu toată insistenţa numitului domn Isărescu. Cu siguranţă BNR nu va sta cu mâine în sân zilele astea, dar efortul nu va putea face ca leul să nu se ducă peste 4.3 lei.

Spor la analizat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu