joi, 11 februarie 2010

Al treilea război mondial a început ...

Up-date: Acum am dat de un articol scris în 2008 şi care prezintă cam aceleaşi lucruri scrise mai jos, cu alte cuvinte. Aici puteţi citi articolul:Al treilea război mondial.

...imediat după ce s-a terminat cel de-al doilea. Însă armele folosite nu sunt tancuri, bombardiere, mitraliere şi grenade. Arma principală este materia cenuşie. Şi ea lasă în urma ei mai multe victime decât orice armă convenţională poate lăsa.

Eu nu sunt adeptul teoriilor conspiraţiei cu toate că sincer mă fascinează după principiul "nu iese fum fără foc", dar pe ansamblu le privesc ca o forma mai evoluată a fascinaţiei pe care oamenii primitivi o aveau despre fulgere sau alte fenomene naturale. Cu toate acestea, anumite lucruri sau acţiuni, care par mai apropiate de aceste teorii, tind să cred că există şi ne marchează viaţa de zi cu zi.

Ieri mi-a atras atenţia următorul articol: Anschluss-ul modern se numeste bailout

Astăzi m-am apucat de citit continuarea romanului "Confesiunile unui asasin economic" scris de John Perkins, respectiv "Istoria secretă a imperiului american".

Se spun lucruri şi se relatează fapte care depăsesc imaginaţia, dar pe de altă parte şi Hitler a fost crezut şi susţinut când poza în reformatorul Germaniei aşa cum multe state ale lumii inclusiv ţara noastră cred şi susţin cauza americană în lume, cea a eliberării de sub tiranie a unor state şi a înlăturării ameninţărilor pe care aceste state le proliferează asupra lumii civilizate şi a occidentului ultradezvoltat.

Se pare că cel de-al treilea război mondial nu se face sub ameninţarea armelor, nici măcar a celor nucleare, ci sub ameninţarea intereselor, iar el se petrece chiar sub ochii noştri, însă dat fiind faptul că nu ne afectează încă pe NOI, refuzăm să îl vedem.

THINK BIG!

Spor la analizat!

Un comentariu:

  1. Interesanta aceasta idee, oare Alvin Toffler nu vorbea de acelasi lucru in al treilea val si Powershift. Infortmatia si puterea cunoasterii a fost folosita de veacuri a um insa o avem la scar a larga pentru a manipula masele, si a se atinge "obiective strategice".

    RăspundețiȘtergere