luni, 25 ianuarie 2010

Google-ul donatorilor de sânge

Titlul l-a preluat dintr-un articol apărut în Adevarul de Iaşi, articol legat de campania despre care am scris acum ceva zile şi care are în centrul atenţiei donarea de sânge.

Aşa denumesc ziariştii de la Adevarul site-ul www.donor.ro, într-un articol foarte interesant şi care scoate în evidenţă şi două cazuri de persoane care au avut nevoie de transfuzii de sânge, din care unul este al fetiţei unuia din "creierele" care au stat la baza creării acestui site.

Aceşti oameni au THINK BIG! şi reprezintă un exemplu şi pentru alţii. În cazul lor suferinţa şi frustarea au stat la baza unui demers care va ajuta la salvarea multor vieţi de acum încolo sau la ameliorarea unor suferinţe.

Pe baza acestui articol din aceasta lună voi avea o rubrică pe blog care se va intitula Personalitatea lunii şi care va prezenta o persoană care prin acţiunile ei a contribuit şi contribuie la binele celor din jur.

Articolul în puteţi lectura aici: http://www.adevarul.ro/locale/iasi/PORTRET-_Dan_Zaharia_-_A_creat_Google-ul_donatorilor_de_sange_0_196180719.html


THINK BIG!

Spor la analizat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu