marți, 30 martie 2010

De la clasici auzire...

Suna altfel în sala de concert dar nici aşa nu sună rău ... Audiţie plăcută. Şi înainte de muzica în sine am să reiau o prelegere TED legată de muzica clasică:



Mozart



Bach



Beethoven



Ceaikovski



Enescu

2 comentarii:

  1. Spune-mi te rog, ce e strict profesional si ce e econotricks la ce faci tu aici? Get your shit together. Toti avem acces la youtube. Daca ai ceva de scris pe economie, scrie. Daca nu, schimba-ti "brandul"

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca m-ai rugat asa frumos o sa iti si raspund. In primul rand adresa acestui blog nu mi-am tatuat-o pe "brand" (ca să folosesc şi eu cuvinte mari) şi nu o bag de-a sila nimănui pe gât, în vederea accesării. În al doilea rând opţiunea de a scrie aici pe diverse subiecte sub acest "brand" îmi aparţine, cum la fel îţi aparţine opţiunea de a nu citi dacă nu eşti interesat.
    Şi ca să revenim la subiect, apropo de ideea scrierii pe blog. La mine a apărut "Strict profesional" pentru că pe domeniul în care lucrez se păstrează o secretomanie mai ceva ca la SRI şi consider că nu e cazul. Şi azi aşa, mâine aşa s-au încropit nişte articole care dacă ai avea timpul şi diponibilitatea să le citeşti, te vor lămuri şi ce legături există între economie şi acest blog.
    Acum, eu nu ştiu ce înţelegi tu prin economie, dar te anunţ că nu se rezumă numai la bani. Eu unul nu reinventez roata şi nu mi-am propus câştigarea premiului Nobel în domeniu, ci pur şi simplu prezint nişte lucuri interesate din punctul meu de vedere, din domeniul economic dar şi din domenii tangenţiale cu acesta, pentru cei care poate aud pentru prima dată de TED de pe acest blog, pentru cei care sunt în căutarea de cărţi interesante de lecturat, etc. (toate 50% informaţii utile - 50% păreri subiective, după cum îţi sună şi ţie cunoscut). Cu voia ta am luat această zicere din antetul blogului tău.

    Partea de muzică intră în categoria păreri subiective.

    Şi în final un sfat prietenesc. Mai încet cu exprimările absolute şi autoritare. De la înălţimea vârstei tale singurul răspuns pe care ţi l-aş putea da referitor la "sugestia" din finalul comentariului făcut este: Ba schimbă-l tu!"

    Te-am salutat şi succese depline.

    RăspundețiȘtergere